park prinčeva je svoje rekao

Ako je i bio u dilemi ostati ili ne u PSG-u, Sergio Ramos nakon ovog poniženja više nema o čemu razmišljati

04.04.2022 u 14:53

Bionic
Reading

Navijači PSG-a još se uvijek ne mogu pomiriti s neuspjehom u Ligi prvaka. Jer iako je njihova momčad uvjerljivo vodeća u Ligue 1, svoje ljubimce dočekuju zvižducima. Takvu je neugodnost u nedjelju doživio i 36-godišnji Sergio Ramos

PSG je u nedjelju dočekao Lorient i 'isprašio' ga 5:1, uz dva gola Mbappéa i Neymara, te jednog Messijevog.

Naravno, trebalo je to umiriti navijače PSG-a, ali očito nije jer u 72. minuti, kada je na teren ulazio 36-godišnji Sergio Ramos, s tribina Parka prinčeva čuo se samo zaglušujući zvižduk.

Navijači PSG-a očito i u Španjolcu vide razlog ispadanja od Reala u Ligi prvaka. Naime, očekivalo se kada je pompozno predstavljen kao pojačanje, da će njegovim dolaskom obrana PSG-a dobiti na željenoj čvrstini.

Ali kako je Ramos od dolaska u Pariz non-stop ozlijeđen, te je dosad skupio tek šest nastupa (pet u prvenstvu i jedan u kupu), jasno je da su navijači razočarani njegovim doprinosom.

O propustu klupskih čelnika odnosno nepotrebnom dovođenju Ramosa pisalo se još koncem prošle godine, a ovakve reakcije tribina sigurno će ubrzati odlazak Realove legende iz Pariza.

Čak je i trener Mauricio Pochettino morao komentirati te zvižduke.

'Svi smo pogođeni. Mislim da je to frustracija navijača rezultatom, mislim da to nije bilo usmjereno protiv njega. On je veliki prvak, zaslužuje poštovanje kao i svi igrači PSG-a', rekao je argentinski stručnjak.