HAJDUK U ZAGREBU

Akcija Zajedno protiv nasilja u znaku - nasilja

17.05.2010 u 15:36

Bionic
Reading

Incident između Gorana Vučevića, voditelja omladinske škole Hajduka i Stipe Soldića, skrbnika jednog od mladih Hajdukovih igrača, nije jedini koji se proteklog vikenda dogodio u Zagrebu

Gostovanje Hajdukovih kadeta i juniora u Zagrebu bilo je zamišljeno kao nastavak akcije Zajedno protiv nasilja, tijekom koje su se mladi nogometaši naših dvaju najpopularnijih klubova, prošetali Zagrebom. No ma koliko akcija bila plemenita i ma koliko polučila uspjeha jer su se mladi nogometaši družili i pokazali da iako ljuti rivali mogu biti i veliki prijatelji i korektni suparnici na travnjaku, ipak sve nije proteklo u najboljem redu.

Nakon što je Stipe Soldić pred kompletnom momčadi udario Gorana Vučevića nogom u stražnjicu, dogodio se i incident ispred hotela Aristos. Tamo je, po svjedočenju Hajdukove delegacije, nepoznati mladić verbalno provocirao Marka Livaju, koji mu je uzvratio istom mjerom, a kad mu se nepoznati unio u lice Livaja ga je udario šakom i navodno mu izbio zub. Cijeli slučaj nije prijavljen zagrebačkoj policiji, a navodno je, prema pisanju 24 sata, otac udarenog mladića došao tražiti pravdu kod Hajdukovih čelnika u hotel.

Na svu sreću, gužva se brzo smirila, gospodin je upućen da cijeli slučaj, ako to smatra potrebnim, prijavi policiji.