ODBJEGLI NOGOMETAŠ

Adriano: Živ sam, no imam problema u Italiji

08.04.2009 u 17:46

Bionic
Reading

S obzirom na to da se nije vratio u Italiju nakon dolaska u Brazil na reprezentacijske pripreme, pojavljuju su se razne priče o sudbini Adriana. Brazilac je živ i zdrav, ali tvrdi da u Italiji ima nekih problema

Napadač Intera Adriano, poznat po svom čudnom karakteru, strahovito je naljutio trenera Mourinha nakon što se nije vratio u klub poslije reprezentacijskih akcija Brazila.

Portugalac je odmah kazao da se Adriano ni ne treba vraćati jer ne računa na njega. Danima se nije znalo gdje je brazilski napadač, te su počele kružiti priče da ima velikih problema, no on se javio medijima da bi javnosti kazao da je živ i zdrav.

'Ljudi su mislili da sam mrtav. Zapravo, govorilo se svašta o meni proteklih dana. Ja sam dobro i doma sa svojom obitelji. U posljednje vrijeme sam imao neke probleme u Italiji, ali o tome ne bih htio govoriti', kazao je Adriano u razgovoru za Meia Hora te nastavio:

'Ono što mogu reći da nijedan moj problem nije vezan uz prekid s mojom bivšom djevojkom Joannom,'

Da je Adriano zaista u problemima, potvrđuju i riječi njegove majke Rosilde.

'Svaki dan se molim za svog sina. Činim što god mogu da mu pomognem. Nadam se da će uz Božju pomoć sve biti dobro', kazala je majka brazilskog napadača.