A ŠTO SAD?

Adriano u frci: Policija ga povezuje s narkokartelom

03.06.2010 u 12:26

Bionic
Reading

Nedavno objavljene fotografije na kojima Adriano pozira sa strojnicom u ruci pored nekog lokalnog brazilskog narkokriminalca te prstima pokazuje inicijale narkokartela Commando Vermelho, donijele su slavnom nogometašu nove nevolje

Policija nije dugo čekala - njezini istražitelji već su pozvali Adriana na kratko i ugodno druženje, no nogometaš je u pratnji svog odvjetnika zanijekao ikakvu povezanost s narkokartelima. Fotografije nedavno objavljene u brazilskom tisku nagovijestile su usku povezanost Adriana s Rogeirom Paulom de Souzom, šefa kartela Commando Vermelho čiji je stožer u faveli u kojoj je nogometaš odrastao.

Najgora od svega je indicija da je Adriano nedavno uplatio oko 33.000 američkih dolara na račun narkobosa, pa sad policija traži sudsko odobrenje za provjeru svih njegovih računa i transakcija.

Na što su sve policajci spremni i koliko će si truda dati da provjere sve tragove sigurno svjedoči i činjenica da je kartel Commando Vermelho odgovoran za nedavno rušenje policijskog helikoptera tijekom velike policijske racije u faveli. Tada su samo u toj nesreći poginula tri policajca, a na ulicama je bilo još puno žrtava i na jednoj i na drugoj strani.

Adriano zasad nije optužen ni za kakav prekršaj.