PRAVA ISTINA

Adebayor: Za Arsenal igram samo radi novca

14.05.2009 u 12:11

Bionic
Reading

Emmanuel Adebayor u razgovoru za Daily Mail priznao je da je stigao u Arsenal samo radi novca i da profesionalni igrači iz ljubavi igraju samo dok su mladi

Togoanski reprezentativac Emmanuel Adebyor svojim izjavama sigurno je izazvao bijes čelnika Arsenala te navijača. Ovaj golgeter je, naime, rekao ono što mnogi igrači negiraju, a zapravo je istina, da loptu ganjaju zbog novca.

'Nije istina ako netko kaže da ne igra zbog novca. Sve je u novcu. Kada smo bili mladi, igrali smo iz ljubavi, ali sada kada smo postali profesionalci i igramo u Ligi prvaka uvijek se govori o novcu. Ako nije novac u pitanju, zašto bih bio u Arsenalu? Da nije novca, nikada ne bih došao u Arsenal i nikada ne bih bio u Europi, nego bi ostao u svojoj zemlji gdje me svi vole', rekao je Adebayor koji je ove sezone u 37 utakmica zabio 16 golova.

Inače, ovo je bila još jedna godina za Arsenal bez trofeja pa Adebayor sve više razmišlja o odlasku. Kupaca ne nedostaje, a najviše se spominje Milan o kojem je Togoanac nedavno govorio biranim riječima.