BIJES U REALU

Adebayor: Igrači Barce su obični plačljivci

28.04.2011 u 11:10

Bionic
Reading

Prva utakmica polufinala Lige prvaka između Reala i Barcelone praktički je prelomljena u 61. minuti, kada je crveni karton dobio branič Pepe. Nakon utakmice su se lomila koplja je li sudac pogriješio ili ne, a na igrače Barcelone se obrušio i Adebayor koji ih je nazvao plačljivcima

Barcelona je slavila usred Madrida 2:0, no trener Mourinho i igrači 'kraljevskog kluba' bili su ogorčeni na suca Starka koji je u 61. minuti isključio Pepea nakon starta na Alvesu.

'Pepe je možda i napravio prekršaj, no nije bio za crveni karton. Kad god igrate protiv Barcelone, kada god ih se takne, oni padaju na travu i plaču kao bebe. Tri puta sam igrao protiv Barcelone i svaki put smo ostali s deset igrača. Svi govore o Barceloni i fair playu, ali oni su daleko od fair playa. Kada god uđete u duel s nekim igračem Barcelone, oni će padati i plakati i držati se za lice. Njihov trener, navijači i igrači na klupi uvijek plaču. Barcelona je fantastičan klub s fantastičnim igračima, ali takvo njihovo ponašanje mora prestati!', zaključio je Adebayor.

Ništa manje ljut nije bio ni Jose Mourinho, koji je rigao vatru na sve.

'Protiv Barcelone jednostavno nemate šanse. Ne znam je li to zbog publiciteta za Unicef ili su jako pristojni dečki ili možda jer su prijatelji potpredsjednika Uefe. Guardiola je izvrstan trener, ali već je osvojio Ligu prvaka, a mene bi bilo sram da sam je osvojio nakon skandala na Stamford Bridgeu. Ukoliko je osvoji i ove godine, bit će to nakon skandala na Santiago Bernabeuu. Nadam se da će jednog dana osvojiti Ligu prvaka bez skandala', kazao je Mourinho.