POD BUDNIM OKOM ŠEFA

Abramovič dolazi na Chelseajeve treninge

08.02.2012 u 08:43

Bionic
Reading

Chelseajev vlasnik Roman Ambamovič u utorak je po drugi puta u samo nekoliko dana bio prisutan na treningu momčadi iz zapadnog Londona

Ruski milijarder bio je viđen i na subotnjem treningu, dan uoči derbija protiv Manchester Uniteda, u kojem je Chelsea vodio s 3-0 do 58. minute, samo da bi utakmica završila rezultatom 3-3.

Proveo je Abramovič u subotu više od pola sata u promatranju priprema momčadi za nedjeljnu utakmicu, a 20 minuta je razgovarao s menadžerom Andreom Villas-Boasom.

Nakon izvještaja da je Abramovič, za kojeg se procjenjuje da je u klub uložio oko milijardu funti svog bogatstva, postao frustriran rezultatima momčadi koja zaostaje 14 bodova za vodećim Manchester Cityjem, krenule su špekulacije kako ruski vlasnik s portugalskim menadžerom nije imao baš ugodni razgovor.

Villas-Boas je to opovrgnuo.

'Za momčad je baš dobro osjetiti prisutnost našeg vlasnika. Dotaknuli smo se u razgovoru malo i sljedeće sezone, ali uglavnom smo pričali o utakmici protiv Manchester Uniteda. Romanova aura je uvijek prisutna u ovom klubu,' rekao je mladi menadžer.