I SLUŽBENO

Aaron Fox se oprostio od Medveščaka

04.09.2010 u 17:05

Bionic
Reading

Aaron Fox prošle je sezone prvi došao u Medveščak. Danas, nakon jedne sezone, ovaj Kanađanin napušta 'medvjede' i odlazi živjeti u Njemačku

Ozljeda ramena, zbog čega je bio i na operaciji, očito je bila preteška te je Aaron Fox u dogovoru s čelnicima Medveščaka raskinuo ugovor i odlazi živjeti u Njemačku. Njemu je, naime, supruga Njemica. Fox je, podsjetimo, prvi prošle godine došao u Medveščak, a na službenom oproštaju je rekao:

'Bilo je nevjerojatno iskustvo pristati igrati za Medveščak i doći u Zagreb dok još nitko u hokejaškom svijetu praktički nije znao za ovaj grad i ovaj klub! Nisam ni mogao sanjati da će nas s tribina tijekom sezone bodriti više od 200.000 gledatelja. Mislim da smo napravili veliku stvar prošle sezone, ali to je ništa prema onome što je publika na tribinama tijekom svake utakmice činila za nas.

Uvijek ću se rado vraćati u Zagreb jer to je predivan grad. Sad su mi na prvom mjestu moja obitelj, supruga i sin i naša zajednička budućnost zbog koje bi željeli ostati u Europi, a odlazak u Njemačku jedan je od načina da u tome i uspijemo. Nedostajat će mi Zagreb i publika u Ledenoj... Hvala im na podršci!' kazao je Fox.