SURADNJA NIJE DUGO TRAJALA

A prošlo je tek pet kola... Imamo prvu trenersku žrtvu u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi: Uvijek ću ostati vaš navijač!

16.08.2022 u 13:24

Bionic
Reading

HNK Rijeka izvijestila je javnost da Dragan Tadić više nije trener prve momčadi. Trebalo je samo pet kola SuperSport HNL-a da dobijemo prvu žrtvu

Tadić i HNK Rijeka dogovorili su sporazuman prekid suradnje, a momčad će na utakmici protiv Istre 1961 voditi Fausto Budicin.

Dragan Tadić preuzeo je ekipu Rijeke na početku sezone, nakon pobjede protiv Šibenika uslijedio je remi protiv Gorice, te porazi od Lokomotive i Slaven Belupa, te ispadanje od Djurgardensa u kvalifikacijama Konferencijske lige.

'Na početku se želim zahvaliti HNK Rijeka na prilici koju sam dobio. Svi znaju da je Rijeka moj klub i uvijek ću ostati navijač Rijeke. Želim se zahvaliti svima predsjednika Damira Miškovića na prilici, dopredsjedniku Deanu Šćulcu, generalnom menadžeru za sport Robertu Palikuči, savjetniku predsjednika Srećku Juričiću, generalnom direktoru Luki Ivančiću, ali naravno i svim ljudima u klubu. Hvala stručnom stožeru s kojima sam svakodnevno radio, želim svima puno sreće u nastavku sezone', rekao je Dragan Tadić.

On je prvi smijenjeni trener ove sezone u SuperSport Hrvatskoj nogomentoj ligi...

Rijeka - Slaven Belupo 0:1, sažetak utakmice Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport
  • +10
Rijeka - Slaven Belupo, SuperSport HNL, 14.8.2022. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore