dobro raspoložena

Grabar Kitarović ugledala se na Melaniju Trump

24.06.2017 u 09:31

Bionic
Reading

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović na svečanoj inauguraciji predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića u palači Srbija pažnju je privukla odabirom svoje haljine. Zbog dizajna njezina kreacija podsjetila je na slične kakve smo ranije viđali na prvoj dami SAD-a Melaniji Trump

Cijela svita koja se okupila na inauguraciji Aleksandra Vučića bila je odjevena u crno, a samo su Kolinda i Tamara Vučić bile - u bojama.

Grabar Kitarović je na gala večer došla odjevena u jarko ružičastoj haljini dizajnerice Aleksandre Dojčinović s tri četvrt rukavima koja izgledom neodoljivo podsjeća na odabir prve dame Amerike. Naime, takvu je kreaciju modne kuće Givenchy samo u u crvenoj varijanti Melania Trump nosila u veljači.

  • +4
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Osim toga, Melanija je za nedavnog posjeta Saudijskoj Arabiji nosila dugu kreaciju u sličnoj boji kao Kolindina haljina sa istim rukavima, s potpisom dizajnerice libanonskih korijena Reem Acra.

Grabar Kitarović je svoju hajinu Aleksandre Dojčinović uparila s cipelama s potpeticom u istoj boji kao haljina koje je uskladila s crnom pismo-torbicom.

Prema pisanju Telegrafa, Kolinda je 'oduševila sve prisutne svojim stajlingom, odnosno dugačkom tamno rozom haljinom koju je obukla za večerašnju inauguraciju. Posebno je oduševila Aleksandra Vučića koji je, kada je ugledao Kolindu, odmahivao rukama i ostalima pokazivao u njenom pravcu aludirajući na to kako dobro izgleda'.

  • +7
Predsjednica RH na svečanoj inauguraciji srbijanskog predsjednika Vučića Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL