Korisnik dmaravi5

Broj ukupnih komentara: 1212

 • U slučaju Pelješki most svi mašu briselskim pismima: Čije je jače?

  dmaravi5

  19.01.2018 08:26

  ja mislim da možemo. i nije važno što ja misllim, važno je što misle stručnjaci za međunarodno pravo mora. koji su i ovaj put sa tvrdnjama koje su nama u prilog. kao i u savudriskoj vali. pa slovenci nisu htjeli na sud. klišej je da sa susjedima trebamo rješavati stvari bilateralno i dobrosusjedski. izlažući se pritom ucjenama od njih jer imamo najveći dio jadranskog mora. pazi!!! crnogorcima je priča oko prevlake bila da nebi bilo dobro da ste zazatvoreni dolje u uvali. a prevlaka oduvijek hrvatska. nakon 22 godine sa bih ja nebih više ništa rješavao bilaterlano. prijete nam sudom. ok, ajmo na sud. pa ako izgubimo, znati ćemo gdje smo za 5 godina. a ne ovako 22. ajmo biti realni, bosna ucjenjuje tražeći nešto za sebe. i to samo jedan narod u bih. onaj treći je navodno već dobio bržu izgradnju nekog mosta na sjeveru. više od ovog, najjadnije mi je kad mi neko počne pričati o neumješnosti hrv. politike u sporu sa slo. a slovenija nije htjela na sud. samo arbitražu što nije sud. ucjenom. onda su i to kompromitirali. a mi smo ušli u eu. sada imamo 80% sredstava za pelješki most od te eu.

 • Ni Vori nije mogao skriti razočarenje polupraznom Arenom

  dmaravi5

  19.01.2018 08:16

  nije čovjek spomenuo purgere političare već mentalni sklop ljudi koji vode ovu državu. nije mislio ništa loše. a činjenica je da je u zagrebu puno više događanja nego u osijeku, splitu, rijeci...itd.

 • Hrvatska u neočekivanoj drami jedva ostala u igri za polufinale!

  dmaravi5

  18.01.2018 23:18

  igrali smo koliko je trebalo da pobjedimo bjelorisiju. vori je cijelo vrijeme bio na klupi, karačić malo u igri..., a cijelu utakmicu smo vodili od 3-5 golova do kraja i nekoliko nesvatljivih grešaka. a da imamo problema, imamo. potpuno neshvatljivi problem, više od loših golmana, igra je sa igračem više. to je kod nas minus. vjerojatno imamo najbolje bekove, ali oni skoro pa da ne šutiraju ili malo i ništa. nema šanse obranit mandaliniću, mamiću...udarac sa 7-9 metara kad se dignu na skok šut. imamo problema, ali sam siguran da će sa norveškom biti bolje. sve ovo treba prihvatiti i kao realnost, jer nema više balića, metličića, džombe i sl. a, još se i duvnjak povrijedio.

 • Grabar Kitarović obećala potporu Hrvatima u Republici Srpskoj

  dmaravi5

  18.01.2018 23:12

  da zaista. kolinda ne razmišlja o tebi kao o njenom glčasaču. p.s. mislim da je primjetila kako oplakuješ ong lucića. probaj kod premijera. on je čitao feral.

 • Bakir Izetbegović: Poklonio bi se hrvatskim žrtvama u Križančevu Selu

  dmaravi5

  18.01.2018 23:09

  obično izmišljaš problem i tamo gdje ga nema. zaboravio si preko koje države ti se tata naoružavao, tko ti je sunaroddnjake primio u izbjeglištvo, koja država i danas novčano pomeže bih iz susjedstva (u hrvatskoj bolnici se ne lječe samo hravt). na tragu si tate.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!