DJECA POZNATIH HRVATA

Lana Jurčević ljubi Emila Tedeschija

16.12.2016 u 12:00

Bionic
Reading

Oni su djeca poznatih Hrvata i već godinu dana uspješno kriju svoju ljubavnu vezu od javnosti. Tportal prvi donosi kako je kći nogometnog trenera Nikole Jurčevića, Lana Jurčević u vezi sa sinom predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic Grupe Emilom Tedeschijem mlađim, što je potvrdio i izvor blizak paru, a zajedno i studiraju na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa u Zagrebu

Sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic GrupeEmil Tedeschi mlađi ljubi Lanu Jurčević! No ako ste pomislili da je riječ o poznatoj pjevačici koja se trenutačno natječe i u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', prevarili ste se. Riječ je o njezinoj imenjakinji, 23-godišnjoj kćerki poznatog nogometnog trenera Nikole Jurčevića koji trenutačno radi kao glavni pomoćnik Slavena Bilića u engleskom prvoligašu West Hamu. Vezu su uspješno skrivali godinu dana, a sve zahvaljujući tome što su njihovi roditelji odavno odlučili da im djeca neće odrastati pod svjetlima reflektora.

?? Happiest 5️⃣0️⃣.Birthday ??

Fotografiju objavljuje *ℓ. ʝ* (@lanajurcevic)

Otac Lane Jurčević Nikola Jurčević već je upoznao njezina dečka Emila Tedeschija mlađeg

Ipak, kako se sve stvari doznaju, tako se doznalo i za njihovu vezu, a za potvrdu te informacije nazvali smo Lanu Jurčević. Pomalo iznenađena pozivom novinara, jer na to nije navikla, 23-godišnja Lana za tportal je rekla: 'Nemam komentara.' No od izvora bliskih mladom paru doznajemo kako su Emil i Lana sretni i zaljubljeni.

Lana Jurčević i Emil Tedeschi zajedno studiraju na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa u Zagrebu. Ona je apsolventica, a njezin dečko četvrta godina studija. U javnosti je manje poznato, da je prije nekoliko godina, Lana je bila i u jednogodišnjoj vezi s Ivanom Todorićem, sinom vlasnika Agrokora Ivice Todorića i predsjednikom Nadzornog odbora tog koncerna.

Emil i Lana u vezi su godinu dana, a studiraju na ZŠEM-u u Zagrebu

????

Fotografiju objavljuje *ℓ. ʝ* (@lanajurcevic)

??????

Fotografiju objavljuje *ℓ. ʝ* (@lanajurcevic)

Chill

Fotografiju objavljuje *ℓ. ʝ* (@lanajurcevic)