MARKO KISIĆ O PREKIDU

'Ne želim da me ikad više pitate o Nataši Janjić'

24.02.2016 u 13:10

Bionic
Reading

Splitska glumica i zagrebački ginekolog zadnji put su zajedno viđeni sredinom prosinca na adventu u centru grada, no Novu godinu, kako doznajemo, nisu dočekali zajedno. U telefonskom razgovoru prošlog tjedna Marko je ljutito izjavio da o Nataši ne želi govoriti. Nataša je i Valentinovo dočekala u prijateljskom društvu bez osmijeha na licu, a skijanje u siječnju s Nevenom Rendeli prošlo je u sličnom raspoloženju

Prije godinu dana splitska glumica Nataša Janjić proživljavala je najljepšu ljubavnu priču s mladim zagrebačkim liječnikom Markom Kisićem, no danas ta ljubav pripada prošlosti. Naime, crvenokosa glumica i Marko Kisić nisu zajedno još od kraja prosinca prošle godine. O razlozima prekida oboje nisu htjeli govoriti za javnost. Kako doznajemo, uspješni zagrebački ginekolog trenutno proživljava vrlo teško životno razdoblje, no uzrok tome nije samo kraj veze s Natašom.

Nakon specijalizacije u Londonu trenutno radi u jednoj zagrebačkoj poliklinici, a u telefonskom razgovoru na upit o prekidu s Natašom Janjić Marko je ljutit i iznerviran poručio kako o tome ne želi govoriti.


Nataša Janjić i Marko Kisić: Dani sreće
'Ne želim da me ikad više pitate o Nataši', rekao je, a po tonu njegova glasa dalo se naslutiti kako par nije ostao u dobrim odnosima. Kad je Nataša u pitanju, slična je situacija i s ostalim njezinim bivšim partnerima Joškom Lokasom i Antonijem Nuićem s kojima nije ostala prijateljica.


Nataša i Marko prije odlaska na svoje prvo zajedničko ljetovanje

Posljednji put Nataša i Marko zajedno su viđeni prije Božića na Fuliranju u centru grada u prijateljskom društvu odlično raspoloženi. Njihov odnos ubrzo je bio poljuljan, tako da Novu godinu nisu dočekali zajedno na zabavi koju je priredila Natašina najbolja prijateljica Larisa Navojec. Marko se Nataši, navodno, nije pridružio ni na skijanju u Italiji kamo je glumica otišla u društvu Nevene Rendeli i Maka Vejzovića. Valentinovo je također dočekala sama i u društvu prijatelja, a cijele večeri izostao je i osmijeh s Natašina lica.
Da je trenutno sama, Splićanka je potvrdila i časopisu Story.