ZA MLADE FOTOGRAFE

Budi dio filmskoj festivala u Puli!

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 08.07.2013 14:43
  • Objavljeno 21.05.2013 u 15:35
Pula film festival

Pula film festival

Izvor: Promo fotografije / Autor: Festival igranog filma u Puli

Filmski festival u Puli traje od 13. do 27. srpnja, a ovo fotografsko natjecanje četiri dana, od 20. do 23. srpnja 2013. Organizacija festivala svim sudionicima daje besplatne ulaznice na sve projekcije, koncerte, radionice i ostala događanja

Pulski filmski festival u suradnji s Foto danima mladih poziva sve mlade fotografe da se priključe najvećem filmskom festivalu u Hrvatskoj. Ove godine povodom jubileja uz mnogo novog sadržaja organizatori u suradnji s Foto danima mladih organiziraju i fotografsko natjecanje 'Pula - grad filma'. Petnaest najboljih fotografa s ovogodišnjih Foto dana mladih ostvarilo je direktno sudjelovanje, a ostali se mogu prijaviti za sudjelovanje do 20. lipnja 2013.

Pula film festival traje od 13. do 27. srpnja, a ovo fotografsko natjecanje četiri dana od 20. do 23. srpnja 2013. Organizacija festivala svim sudionicima daje besplatne ulaznice na sve projekcije, koncerte, radionice i ostala događanja. Fotografi će kao zadatak imati snimiti najbolju fotografiju na temu 'Pula – grad filma', zabilježiti sliku Festivala iz kuta mladih umjetnika i njihovog pogleda što na Pulu, što na sva filmska događanja te time dočarati atmosferu koja vlada u gradu tih dana.

Detalje o natječaju i ostale uvjete provjerite na stranicama Foto dana mladih, a prijaviti se možete na linku: http://fotodanimladih.com.hr/prijavi-se-za-fotografa-na-pula-film-festivalu/.

'Iznimno mi je drago što smo ostvarili ovu suradnju s tako velikim festivalom kao što je Pula. Posebice jer ovime naše sudionike, osim natjecanja na Foto danima mladih, vodimo dalje kroz struku, dajemo im nove zadatke, nove edukacije i jednostavno promičemo fotografiju kao umjetnost', izjavio je voditelj projekta Foto dana mladih Filip Trezner.

Priključite se najboljoj filmskoj ekipi, od ove godine i najboljoj fotografskoj ekipi mladih i pokažite kako vidite Pulu kao grad filma. Nakon svih pozitivnih dojmova poslije Foto dana mladih u Zadru, gotovo je sigurno da nas u Puli očekuje puno fotografa koji žele pomaknuti granice svog talenta!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!