bez frustracije, molim!

Ljubljenje tramvajskih vrata i šest drugih sitnica koje nam pokvare dan

23.05.2018 u 11:58

Izvor: tportal.hr / Autor: Jakov Novak
Bionic
Reading

Neka se jutra jednostavno ustanemo na lijevu nogu. I otkrijemo da doma nemamo kave. Ili dovoljno mlijeka za žitarice. Postoji bezbroj sitnica koje nas, upravo zato što se čine male i nebitne, mogu u potpunosti izbaciti iz takta. Napravili smo popis sitnica koje nama pokvare ostatak dana i stavili ih u video. Koje sitnice znaju vama pokvariti dan?

Veliki problemi nisu problem, za njih znamo da su problemi i vrlo često moramo ostali staloženi da bi ih riješili jer druge opcije nema. Sitnice su te, makar se smatrali majstorima zena na razini Bude, koje će nas izbaciti iz takta. Pogotovo ove koje smo naveli u videu.

Svatko ima svoj način nošenja s tim sitnim nezgodama, ali oko većine samih sitnica ne možemo puno napraviti, osim mahnuti rukom. Ipak, neke možemo spriječiti. Ako su tramvaji nepouzdani, možemo voziti bicikl. Kupimo si prijenosni punjač za mobitele ako nam se isti nepouzdano pune tijekom noći, a kako bi se spasili od scena sa zaleđenim zamrzivačima imamo rješenje u tehnologiji Gorenje NoFrost hladnjaka. Oni osiguravaju da nam je hrana uvijek svježa, optimalno prozračena i pravilno smrznuta, bez zaleđivanja. Jer zdrava prehrana pomaže kod stresa, a i dobar sladoled dobro dođe kao instant pomagač protiv stresa!

Neke sitnice će nas uvijek živcirati. Neke ne moraju uopće.

Prilog je napravljen u produkciji tnative tima tportala u suradnji s Gorenjem te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.