MJESEČNI HOROSKOP

Travanj Jarcima donosi zabavu, Ribama nezaboravne ljubavne trenutke, a Vagama i Rakovima nemir u vezu

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 01.04.2019 18:55
 • Objavljeno 01.04.2019 u 18:55
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za Jarce će travanj biti mjesec zabave i druženja, ali moraju paziti da ne zapostave ukućane. Ribama će boravak Venere u znaku prvom polovicom mjeseca donijeti nezaboravne ljubavne trenutke. U duge veze Vaga krajem mjeseca zavući će se nemir, a druga polovica mjeseca donosi ljubavne svađe i vezanim Rakovima. Rakovi samci upoznat će nekoga s kim će razviti odnos koji će od samog početka imati sudbonosan predznak

U život Ovnova vratit će se netko važan, no životne okolnosti su vas razdvojile. Obnovit ćete vezu i biti odlučni u namjeri da vaša priča ovog puta dobije sretan završetak. Prva polovica mjeseca proći će bez većih problema, no i bez značajnih događaja. Dani nakon 16. travnja donose vam mnogo uzbudljivije okolnosti pa je povećana mogućnost napredovanja ili pronalaska novog posla.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +35
 • +32

Poznati Ovnovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će voditi uzbudljiv društveni život. Novi ljudi unijet će dozu svježine u vašu svakodnevicu, a prijateljstva koja sklopite bit će za cijeli život. Povećana je mogućnost da ćete pronaći ljubav u zagrljaju dugogodišnjeg znanca. Prva polovica mjeseca sjajna je za pokretanje poslova, projekata i partnerstava. Tražite li posao, razdoblje oko 16. travnja donosi vam povoljne novosti.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +40
 • +37

Poznati Bikovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubavne svađe Blizancima će obilježiti prvu polovicu travnja. S dragim nećete moći pronaći zajednički jezik, a oboje ćete biti suviše tvrdoglavi da biste prvi popustili. Bit ćete koristoljubivi i skloni pomalo nemoralnim radnjama. Nećete prezati ni od čega u svrhu ostvarenja ciljeva, no takav stav mogao bi vam se obiti o glavu.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +47
 • +44

Poznati Blizanci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vezanim Rakovima druga polovica mjeseca donosi ljubavne svađe. U danima oko 24. travnja pazite što govorite i ne donosite ishitrene odluke! Iako će na poslu biti stresno, nećete dozvoliti da vas to pokoleba. Dobra koncentracija i snalažljivost pomoći će vam da budete uspješni u svom poslu i izbjegnete zaostatke. Mnogi će se odvažiti na nastavak školovanja i stručnu prekvalifikaciju.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Rakovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prva polovica travnja Lavovima neće vam donijeti značajne promjene, no nakon 22. pripremite se na neočekivano. Povoljan utjecaj Venere donijet će vam novu ljubav, dok bi se parovi koji su dugo zajedno mogli odvažiti na brak. Ako je vaš posao vezan za suradnju s inozemstvom, očekuju vas pozitivne novosti. Moguće je preseljenje zbog posla.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Lavovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će proganjati osjećaj da ih partner ne cijeni i ne poštuje. Burno ćete reagirati na njegove kritike i savjete, pa čak i ako su upućeni u dobroj namjeri. Samci bi mogli razviti osjećaje prema nekome tko je njihova potpuna suprotnost. Neskladni odnosi s pojedinim suradnicima djelovat će nepovoljno na vaš učinak. Najviše će vas frustrirati što neke zadatke nećete moći obaviti bez njihove pomoći.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +43
 • +40

Poznate Djevice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Potrebe bližnjih i kućanski poslovi Vagama će oduzeti puno energije pa nećete biti raspoloženi za ljubavna osvajanja. Nakon 21. travnja u duge veze zavući će se nemir pa će dramatične scene i učestale rasprave postati vaša svakodnevica. Budete li marljivi i uporni, uspjeh vas neće zaobići. Počnite razmišljati o svojoj poslovnoj budućnosti i donesite odluke koje već neko vrijeme odgađate.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +34
 • +31

Poznate Vage

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubavna događanja Škorpiona bit će uzbudljiva. Neki će se parovi zaručiti ili doznati novosti o dolasku prinove, dok samce očekuje fatalan susret. Ozbiljno ćete pristupiti poslu pa vam nitko vam neće moći uputiti zamjerku. Bit ćete uspješni u svemu čega se dotaknete, no najviše ćete uživati u zadacima koji vam daju punu slobodu djelovanja i priliku da budete kreativni.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +14
 • +11

Poznati Škorpioni

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubavni odnosi Strijelaca prolazit će kroz stresno razdoblje. Otežana komunikacija udaljit će vas od partnera, no poboljšanje očekujte sredinom mjeseca. Razdoblje oko 26. vezanima donosi ljubavnu renesansu, a samcima novu priliku za flert. Imat ćete osjećaj da vam ništa ne polazi za rukom i da sreća nije na vašoj strani. Unatoč trudu, poslovni uspjeh će izostati pa ćete s pravom biti frustrirani. Ipak, ne očajavajte!

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +34
 • +31

Poznati Strijelci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za Jarce će ovo biti mjesec zabave i druženja, no nemojte zapostaviti ni ukućane. Pronađete li način da uskladite svoj društveni život sa zahtjevima bližnjih, izbjeći ćete probleme. Nadređeni će pomno promatrati svaki vaš potez, stoga se pazite pogrešaka i ishitrenih postupaka. U drugom dijelu mjeseca dobit ćete priliku poboljšati materijalne prilike.

Što čeka Jarčeve u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +23
 • +20

Poznati Jarci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Više od svega, Vodenjaci će cijeniti mir i sigurnost pa biste mogli početi ozbiljnije razmišljati o ozakonjenju veze. Samci će u danima oko 22. upoznati nekoga za koga će imati osjećaj da je njihova srodna duša. Dobro ćete se snalaziti u stresnim situacijama. Kolege će stalno tražiti vašu pomoć, a nadređeni će cijeniti vaše mišljenje. Izvjesno je poboljšanje financijske situacije.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +19
 • +16

Poznati Vodenjaci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U prvom dijelu travnja Venera će boraviti u Ribama, donoseći vam nezaboravne ljubavne trenutke. Posebno značajno bit će razdoblje od 1. do 13. travnja, kada biste se mogli zaljubiti. Moglo bi doći do zastoja vezanih za kupnju stana ili zemljišta, no ne očajavajte. I bolje je odvojite još malo vremena za razmišljanje kako biste bili sigurni da niste pogriješili.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +37
 • +34

Poznate Ribe

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!