NEODOLJIVE DELICIJE

Sočna teletina iz kuhinje Ane Ugarković

05.03.2010 u 14:12

Bionic
Reading

Ovog vikenda iz Anine kuhinje nam stiže zanimljiva juha od celera obogaćena pancetom i zelenom jabukom, zatim ukusna teleća prsa punjena krumpirom i lukom te za desert neodoljiva čokoladna soufflé torta s umakom od naranče i karamela

Juha od celera s pancetom i zelenom jabukom

Celer mnogi koriste isključivo kao začinsku biljku, no u zadnje vrijeme sve se više koristi kao jedan do glavnih sastojaka jela. O njegovitim ljekovitim i nutritivnim svojstvima malo se zna, s osim što je bogat vitaminima i mineralima, dokazano povoljno djeluje na cijeli organizam, pogotovo kod preopterećenosti i umora.

Recept pogledajte ovdje

Teleća prsa punjena krumpirom i lukom

Krumpir i luk, uobičajeno povrće u svakom domu, uz Aninom maštovitm receptu teletini daju nov okus.

Recept pogledajte ovdje

Čokoladna soufflé torta s umakom od naranče i karamela

Ova kalorijska bomba ne može ostaviti ravnodušnim nijednog istinskog desertomana.

Recept pogledajte ovdje