'INES'

Poslušajte novi singl Filipa Fantonija

13.04.2012 u 14:53

Bionic
Reading

Filip Fantoni, zagrebački glazbenik koji je kao autor djelovao u nekoliko bendova, od kojih je najpoznatiji Popper, nakon višegodišnje pauze ove je godine uz pomoć iskusnog producenta Srđana Sekulovića Skansija snimio svoje prve solo pjesme koje su upravo ono što ga stilski određuje, melodičan pop kantautora s gitarom. Poslušajte kako zvuči

Filip Fantoni je rođen 1978. u Zagrebu, a odrastao u zagrebačkom naselju Trešnjevka. Od malih nogu je zaljubljen u glazbu i tenis. Pohađao je osnovnu glazbenu školu koju je napustio u petom razredu, jer ga, kako kaže, nisu učili svirati pjesme The Beatlesa. U srednjoj školi oformio je svoj prvi bend koji je već u samom startu svirao vlastite pjesme. Kroz narednih desetak godina Filip je kao autor djelovao u nekoliko različitih bendova (među kojima je najpoznatiji Popper).

Nakon višegodišnje pauze, ovaj se mladi glazbenik vraća svojoj velikoj ljubavi, glazbi.

Filipova druga ljubav je tenis kojim se bavi od najranije mladosti i koji ga je na neki način zbog brojnih natjecanja i putovanja udaljio od glazbe. No sada se vratio i sam za sebe kaže da je jedan od starijih kantautorskih debitanata na sceni. Ali uzda se u sebe i gitaru te vjeruje da pjesme koje pjeva mogu naći put do slušatelja zato što su iskrene, tople i nastale iz srca!

Poslušajte kako zvuči Filipov novi singl 'Ines'