OPREMITE DOM

Pogledajte kakav se namještaj nudi na sniženjima

15.02.2012 u 08:31

Bionic
Reading

Zimi provodimo puno više vremena u toplome domu, posebno kada zapadne snijeg i temperatura se spusti ispod nule. Ako već neko vrijeme razmišljate o obnovi nekog kutka u kući ili stanu kako bi bio još ugodniji, pogledajte što sve od namještaja ima po sniženim ili povoljnim cijenama

Emmezeta je snizila cijene na cijeli asortiman koji uključuje krupnije i manje komade namještaja. Tako možete kupiti bračni krevet za 999 kuna, set od tri stolića za dnevni boravak po cijeni od 299 kuna, a ako vam treba ležaj na razvlačenje, u Emmezeti ćete ga naći za 1.299 kuna.

Kika je poznata po velikom izboru namještaja, a uz program Cash & Carry u sklopu kojeg možete odmah povoljno kupiti manje komade namještaja odabrali su i veće komade te snizili cijene. Tako možete odabrati kutnu garnituru bež boje uz koju ide veliki tabure za 3.990 kuna ili nešto manju garnituru bez taburea za 2.990 kuna.

Solidum centar ima niz trgovina namještajem, pa tako SD4 studio Domikom nudi hrvatske proizvode po nešto sniženim cijenama. Možda bi vam se svidjela siva sjedeća garnitura neobičnog oblika po cijeni od 10.279 kuna, a za gotovinu se dobije 10 posto popusta.

I Minago u Solidum centru ima povoljne ležajeve, a ako tražite regal za dnevni boravak, trenutno su odabrali nekoliko kombinacija po sniženim cijenama. Ukoliko ste u svome domu zamislili bijeli regal, svidjet će vam se komplet s ormarićem za TV te policama i ormarićima 'Dado' po cijeni od 3.600 kuna.

Concordia je izdvojila sjedeću garnituru vrlo moderne kombinacije kože i štofa po cijeni od 2.999 kuna. Po povoljnim cijenama pronaći ćete primjerice i barske stolice te regale za dnevni boravak.

Lesnina je u Jankomiru u Zagrebu nedavno otvorila najveću trgovinu te marke u Hrvatskoj, a novost je i Möbelix dućan namještaja.

Möbelix na donjem katu novog Flagship Store XXX Lesnine na Jankomiru predstavlja namještaj i opremu za stanovanje svih vrsta po diskontnim cijenama, na površini od oko 4.000 kvadratnih metara, a kažu da je otprlike 90 posto robe uvijek na skladištu. U njemu možete također pronaći sav namještaj na koji ste već navikli u Lesnini, ali ima još povoljnije cijene. Dječji krevet na kat je primjerice 799 kuna, a pronaći ćete dobar izbor najprodavanijih modela sjedećih garnitura ili regala za dnevni boravak.

Ako vam je primjerice potreban samo tabure, u Lesnini ga možete kupiti za 49 kuna. Sjedeće garniture su po cijeni već od 799 kuna za mini varijante, a mali kuhinjski bijeli stol s četiri stolice možete kupiti za 390 kuna. Pogledajte fotogaleriju povoljnog namještaja i možda pronađete nešto za svoj dom.