NAGRADNI NATJEČAJ

Pobjednik Valamarovog natječaja

31.05.2010 u 13:00

Bionic
Reading

Drugu godinu zaredom turistička grupacija Valamar u lipnju, srpnju i kolovozu u suradnji s hrvatskim i stranim sportskim zvijezdama u svojim hotelima u Poreču i Dubrovniku organizira sportske tjedne kampove za djecu - Valamar Top Sport Tjedne.

Franjo Arapović, Slavko Goluža Domagoj Duvnjak, Vlado Šola, Dario Kliba i drugi poznati sportaši uvest će ih u tajne košarke, rukometa, plivanja, jedrenja, biciklizma, odbojke na pijesku i kartinga. Uz svakodnevne treninge i ručak te završnu večeru sa sportašem i skupno fotografiranje, za djecu će biti organiziran i bogati dnevni animacijski program pod vodstvom Valamar animacijskog tima. Dok djeca svladavaju osnovne vještine i elemente odabranog sporta, roditelji mogu bezbrižno uživati u čarima ljeta i bogatoj ponudi Valamarovih hotela smještenih u neposrednoj blizini prekrasnih plaža.

Tportal.hr i Valamar pripremili su za svoje čitatelje nagradni natječaj pod imenom 'More i sport na crtežu i fotografiji' u kojem su mogli osvojiti besplatno sedmodnevno ljetovanje za tročlanu ili četveročlanu obitelj u Dubrovniku, uz sudjelovanje djeteta, odnosno djece na rukometnom kampu pod vodstvom Domagoja Duvnjaka.

Sedmodnevni boravak za cijelu obitelj u hotelu Valamar Club Dubrovnik u Dubrovniku, uz sudjelovanje na rukometnom kampu koji vodi Domagoj Duvnjak, osvojili su braća Lukas (13) i Kristijan Rosandić (8) iz Slavonskog Broda. Čestitamo im na osvojenoj nagradi i želimo odličan provod u Dubrovniku!

Dobitnika ćemo kontaktirati putem maila ili telefona.

Više o sportskim kampovima Valamara saznajte ovdje

Valamar i tportal.hr će ovaj tjedan pripremiti još jedan nagradni natječaj u kojem će naši čitatelji moći osvojiti sedmodnevni boravak u Poreču. Stoga ne očajavajte i pratite tportal!


Pobjednički rad te neke od najboljih radova pogledajte u fotogaleriji