JEDNOSTAVNO NEODOLJIVA

Linda Evangelista i u 47. provocira golotinjom

16.08.2012 u 12:08

Bionic
Reading

Bila je jedna od najslavnijih modela kasnih osamdesetih i ranih devedesetih, a ni sa 47 godina Linda Evangelista nije izgubila na privlačnosti. Naprotiv!

Linda je pozirala u editorijalu časopisa W kao kućanica koja uživa u paralelnom životu superheroine.

No Linda nije prosječna superheroina na stranicama modnog časopisa: u njoj ima i nešto zločesto pa na naslovnici magazina W pozira u prozirnom bodyju od lateksa.

Glavne teme modnog editorijala su koža, lateks i šarene plastične perike, styling potpisuje Edwarda Enninful, a fotografije Steven Klein.

Evangelista je punila naslovnice tabloida ranije ove godine kad je započela sudsku bitku za alimentaciju svog petogodišnjeg sina Augieja, kojeg je rodila nakon kratke veze s milijarderom Francois-Henrijem Pinaultom. Manekenka je tada tražila mjesečnu naknadu od 46,000 dolara. Obje su strane postigle dogovor u svibnju, a Pinault koji je u braku s glumicom Salmom Hayek, pristao je platiti neobjavljeni iznos.

Na vrhuncu karijere Evangelista se proslavila rekavši kako se ne ustaje iz kreveta za manje od 10,000 dolara, no kasnije je tvrdila da je ta izjava objavljena u Vogeu trebala biti šala.