DELICIJE ZA VIKEND

Kuhajte delikatese uz Anu Ugarković

19.02.2010 u 14:57

Bionic
Reading

I ovaj vikend Ana vam predstavlja delicije koje će vas ostaviti bez daha: kekse sa sirom i lovorom za predjelo, brancin sa slanim inćunima i umakom od rajčice i paprike za glavno jelo te baklavu od pistacija i badema sa sirupom od kardamoma i naranče za desert

Slani keksi sa sirom i lovorom

Ovi keksi su savršeni kao grickalice uz pićeRecept pogledajte ovdje.

Brancin sa slanim inćunima i umakom od rajčice i paprike

Paprika će ribi dati posebnu aromu. Riblji recept za istinske gurmane.

Recept pogledajte ovdje

Baklava od pistacija i badema sa sirupom od kardamoma i naranče

Ovako pripremljenu baklavu često možemo pronaći u kulinarskoj tradicijizemalja Bliskog istoka. Vrijeme je da isprobate izvornu baklavu.

Recept pogledajte ovdje