MIELE GALA GRANDE XL

Jubilarni modeli perilica i sušilica rublja

09.12.2009 u 14:20

Bionic
Reading

Povodom proslave 110 godina postojanja firma Miele, njemački proizvođač vrhunskih kućanskih uređaja na tržište je plasirao perilice i sušilice rublja s posebnim i jedinstvenim karakteristikama

Miele je oduvijek bio vodeći na području proizvodnje uređaja za njegu rublja te sa svakom novom generacijom uređaja i sa svakim novim modelom tržištu predstavlja revolucionarne inovacije i komparativne prednosti. Tako i Gala Grande XL modeli pružaju potpunu sigurnost i komfor pri korištenju uz savršene rezultate pranja i sušenja.

Jedan od bitnih faktora u posebno nježnoj obradi rublja je svakako Mieleov patentirani saćasti bubanj koji svojom posebnom strukturom omogućava bolje i nježnije pranje rublja te ravnomjernije sušenje uz manje gužvanja. Gala Grande XL modeli imaju saćasti bubanj kapaciteta sedam kilograma, što omogućava pranje i sušenje velike količine rublja te velikih komada rublja kao što su na primjer jastuci ili popluni.

No, tu prednosti ovih uređaja ne staju.

Kako se prilikom obrade rublja ne bismo morali brinuti o tome jesmo li odabrali pravi program za baš tu vrstu tkanine koju smo stavili u uređaj, na raspolaganju su Mieleovi posebni programi. Programi su posebno prilagođeni točno određenim vrstama tkanine, pa je odabir programa sve što moramo učiniti. Prema tome, uređaj samostalno određuje potrebnu razinu vode i točno ispravan broj okretaja centrifuge pri pranju te profil sušenja i temperaturu u sušilici kako bi rublje bilo savršeno oprano i osušeno. Ovaj visoki stupanj komfora sigurno je dobrodošao u svakom domaćinstvu.

Lakoća korištenja uređaja svakako je olakšana hrvatskim jezikom na zaslonu perilice rublja te raznim komfornim dodacima kao što je mogućnost odabira raznih dodataka programima i prikazom preostalog vremena do kraja programa.

Sušilica rublja uz već spomenute posebne programe svojim sušenjem prema preostalom postotku vlage pruža komfor koji je teško zanemariti. Prilikom ulaganja rublja u uređaj potrebno je jedino odabrati do kojeg stupnja suhoće želimo da se rublje osušiti, da bude pripremno za spremanje u ormar ili za eventualno glačanje, a uređaj će odrediti sve ostalo. Kod sušilice je, uz prikaz preostalog vremena, moguć i odabir odgode početka rada do 24 sata unaprijed, a kako se rublje ne bi zgužvalo ako ga ne izvadimo odmah po završetku programa, tu je i posebna zaštita od gužvanja na kraju programa.

Ovaj model sušilice rublja ujedno je i jedini koji u standardnoj isporuci ima i košaru za sušenje osjetljivih predmeta – bile to plišane igračke ili osjetljivi šalovi i kape.

U skladu sa svojim dobrim renomeom, firma Miele je ovim Gala Grande XL modelima još jednom tržištu ponudila uređaje vrhunske kvalitete, izuzetnog dizajna, visokog komfora te potpune sigurnosti.