ŠOK I NEVJERICA

Iznenadit će vas ovi podaci o preljubima

29.01.2014 u 08:48

Šokantne činjenice o varanju
Bionic
Reading

Jeste li ikada prevarili svog partnera ili partnericu? Što mislite koliko je nevjera česta pojava? Podaci iz novog videa BuzzFeeda otkrivaju posve šokantne činjenice o nevjeri i varanju te otkrivaju kako je to znatno češće pojava no što mislimo

Čak 15 posto udanih žena ne libi se prevariti svog supruga, a brojkom se ne mogu pohvaliti ni muškarci pa je tako čak 25 posto oženjenih muškaraca prevarilo suprugu.Čini se kako su bračne nevjere prilično popularne, a blago rečeno, šokantan je podatak kako Ashley Madison, internetska stranica za upoznavanje bračnih preljubnika ima više od 23 milijuna korisnika.

Možda će vas i šokirati podatak kako je čak tri posto djece nastalo u preljubničkim vezama, a čak 60 posto nevjernika sigurno je da ih partner ili partnerica nikada neće otkriti.No ako mislite da samo muškarci varaju, ovo će vas razuvjeriti – čak 68 posto žena priznaje kako bi varale kada bi bile sigurne da nikada neće biti otkrivene. Preljub izgleda ne narušava dobre bračne odnose pa tako 52 posto preljubnika kaže kako ima jako sretan brak.


Novac i u ovome segmentu igra važnu ulogu pa tako bogati muškarci češće varaju od siromašnijih, a tu je i ljubav, pa se tako 57 posto žena koje varaju zaljubi u svog ljubavnika. Za nevjeru bi vas mogli i kazniti, jer je zakonom zabranjena u čak 23 savezne države SAD-a, a nevjera u 17 posto slučajeva završi razvodom.Ali nije to tako strašno, jer se čak 10 posto preljubnika na kraju i vjenča i živi sretno do kraja života (nadamo se).