TRAŽE SE VODITELJI

Grand show želi Severinu i Tarika?

09.10.2012 u 12:02

Bionic
Reading

Grand show za Hrvatsku bio bi koncipiran tako da u njemu gostuju hrvatski i srpski pjevači, a šuška se da bi se u ulozi voditelja rado vidjelo Severinu i Tarika

U emisiji 'Grand show', ako je vjerovati pisanju srpskih medija, voditeljske palice htjelo se prepustiti Severini i Tariku Filipoviću. Nakon što su se srpski mediji raspisali o tome da bi se taj slavni dvojac mogao naći u paru u ulozi voditelja, prvi čovjek Grand produkcije Saša Popović za Blic je izjavio da je u pregovorima s hrvatskim partnerima.

'O tom projektu zasad ne mogu govoriti. Istina je da pregovaramo s hrvatskim partnerima, ali još se ništa ne zna. Točno je i da razgovaramo s brojnim potencijalnim voditeljima', rekao je Saša Popović.

Koliko je to točno, provjerili smo i kod potencijalnih voditelja. 'Istina je da je bilo kontakata u vezi s angažmanom u 'Grand showu', ali ja sam prvenstveno voditelj HRT-a i ne mogu i ne želim sudjelovati u angažmanima drugih televizija. Za glumačke angažmane sam skroz otvoren', rekao nam je Tarik Filipović.

Severinin menadžer Tomica Petrović ističe da mu je to prvi glas. 'O tome se uopće nije razgovaralo. Severina je trenutno u studiju i završava svoj novi album, nakon čega planira turneju. Nema nikakvih drugih planova', rekao je za tportal.