VRUĆI UZDASI

Glasati se u krevetu ili ne?

27.10.2010 u 08:57

Bionic
Reading

Nježni uzdasi na pravome mjestu i u pravo vrijeme potpaljuju uzbuđenje. Činjenica je da su sve generacije današnjih muškaraca, sve tamo do četrdesetih godina starosti, odrasle uz vrisku i jecaje pornografskih videouradaka

Prije interneta i bezbrojnih tona slobodnog pornografskih materijala, tu su bile piratske VHS kazete koje su se bez ograničenja iznajmljivale u videoklubovima. Dakle, i prije nego su prvi puta poljubili djevojku, svakodnevno su gledali eksplicitne pokretne slike u kojima žene nekontrolirano vrište stavite li usta na bradavicu ili čak dotaknete li prstima ušnu resicu.

I eto problema. Recimo, zbog čega se ona ne uvija i ne jeca, a ja se toliko trudim, pita se on. S druge strane, kada ona pokuša, to nekako ispada smiješno i umjetno te sasvim sigurno razbija romantiku. Zašto? Jedno od najvećih opterećenja muškaraca u seksu je da ona glumi da joj je dobro. Ono što je otkriva je pretjerano urlanje na pogrešnim mjestima. Ono, kao u stand-up komediji kada se publika urnebesno smije na pola vica, a ostaje bez glasa na kraju.

U profesionalnim uracima sve to glasanja izgleda potpuno normalno. Zašto i ne bi. To su sve profesionalci koji porno glumom zarađuju za život. U pravom je životu misija postići sukladnost onoga što on radi i pružanja mu do znanja da je to što radi dobro. Tomu služe vrući uzdasi, njihova glasnoća, brzina i visina tona. Uzdasi se jednostavno mogu smatrati putokazima da nastavi što radi, ili da ono što radi nije dovoljno dobro, pa čak i pogrešno.

Kad su uzdasi nježni i tihi, svaka njihova promjena u jačini njemu donosi nagradu i krajnje ga dodatno uzbuđuje. S druge strane, ako su neprestano glasni i monotoni, tada nije moguće pružiti mu nagradu. Usto, šaputanje seksi riječi je mnogo uzbudljivije od urlanja grubih riječi u uho. Tako se seks razlikuje kao što se pikantna, vješto začinjena hrana razlikuje od fast food hamburgera. Možda je masni hamburger jednom u tri mjeseca ukusan, ali svakodnevno je dosadan.