CroRecruiter agencija

Bavimo se poslovima posredovanja u prodaji nekretnina, ali i pružanjem poslovnih usluga inozemnim tvrtkama

28.01.2020 u 08:39

Bionic
Reading

Mi smo agencija OBST i dugi niz godina se bavimo poslovima posredovanja u prodaji nekretnina. Obzirom na trend iseljavanja koji je započeo 2015. godine proširujemo svoju djelatnost na organiziranje poslovnih sastanaka i pružanje poslovnih usluga inozemnim tvrtkama koje se bave zapošljavanjem diljem Velike Britanije i Irske

Kronologijom događaja 2019.godine, u Londonu otvaramo agenciju CroRecruiter čija je primarna djelatnost zapošljavanje i poslovno savjetovanje. Tvrtka se fokusira na zapošljavanje njegovatelja i medicinskog osoblja ali i sva ostala zanimanja.

Također, specijalizirali smo se i za pomoć pri preseljenju kao i savjetovanje vezano uz preseljenje, smještaj, otvaranje bankovnog računa, ishodovanje poreznog broja, prijave, preseljenje djece u škole I sl. Svim svojim klijentima nastojimo omogućiti što lakše preseljenje te pružiti im sve relevantne informacije u pravo vrijeme, odnosno prije samog polaska, a sve s ciljem kako bi ih što bolje pripremili za novi život u novoj sredini.

Trenutni trend je 24 satna pomoć pod kojom podrazumijevamo cjelodnevni boravak uz starije osobe i to u trajanju od minimalno 2 do 4 tjedna u Velikoj Britaniji i 2 tjedna u Hrvatskoj. Generalno, na ovaj posao se odlučuje veliki broj žena i muškaraca koji već uvelike imaju iskustva u njezi starijih osoba, točnije u područjima njege u kojima se ne traži profesionalno radno iskustvo.

Od ponude ostalih poslova izdvojili bi tzv. patronažu koja predstavlja sličan tip posla kao što 24 satna pomoć, ali se u ovom slučaju pacijenti /starije osobe obilaze u njihovim domovima. Ovakav tip posla je pogodan za mlađe osobe koje zadovoljavaju određene uvjete kao što su primjerice položeni vozački ispit tj. dobro vozačko iskustvo.

Nadalje, izdvojili bi rad u staračkim domovima, bolnicama, hotelima, trgovinama. Velike napore ulažemo u pridobivanje, razvoj i održavanje suradnje da dobijemo što više veliko britanskih i irskih tvrtki koje žele djelatnike iz Hrvatske. Naravno u pripremi su i suradnje s brojnim drugim zemljama poput Saudijske Arabije, SAD-a , Kanade, Austrije i Njemačke.

Kako bi bili u korak sa svim ponudama našeg tima slobodno nas posjetite na našoj Facebook stranici ili nam pošaljite Vaš životopis na recruiter@hi.ht.hr.