DA FESTIVAL

Želite li znati što rade mlade nade dizajna i arhitekture?

01.06.2012 u 18:09

Bionic
Reading

Želite čuti i vidjeti nešto novo na predavanjima i izložbama, a usput se i dobro zabaviti? Zavirite u svijet kreativaca i posjetite DA festival, festival studenata dizajna i arhitekture koji se po drugi puta, u organizaciji Kluba studenata dizajna i udruge Kultra, odvija na Arhitektonskom fakultetu (Kačićeva 26) 2. i 3. lipnja.

U subotu, 2. lipnja, od 14 do 22 sata očekuju vas izložba studenskih radova kojom se predstavljaju Arhitektonski fakultet i Studij dizajna u Zagrebu, uz posebne gostujuće izložbe. Ove su se godine izložbi pridružili i Umjetnička akademija (odsjek za dizajn) iz Splita, Arhitektonski fakultet iz Splita te Arhitektonski fakultet Univerziteta u Beogradu.

Uz izložbu, moći će se opustiti u DA zoni, kupiti suvenire i pronaći nešto za sebe od različitih dizajnerskih proizvoda, nakita i ostalih sličnih produkata na promotivnim štandovima u prodajnoj zoni festivala. Moći će se također naučiti i čuti nešto novo na gostujućim predavanjima. Predavat će nam Nikola Radeljković/Numen For Use, Mare Milin, Filip Gordon Frank, grupa NFO, Tonči Čerina i prof. dr. sc. Nikola Filipović.

Nakon zatvaranja izložbi, iza 22 sata, čeka vas nastavak zabave u dvorištu Arhitektonskog fakulteta na već dobro poznatome AF tulumu. 3. lipnja termin od 14 do 19 sati rezerviran je isključivo za posjete izložbama u popodnevnim satima. DA festival, nadaju se organizatori, samo je mali početak promoviranja ideja i radova studenata dizajna i arhitekture u javnoj sferi.