legenda glazbene scene

Zagrebačka filharmonija i Jimmy Stanić u petak na Velesajmu

22.04.2021 u 11:32

Bionic
Reading

Orkestar Zagrebačke filharmonije nastupit će u petak, 23. travnja, u kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma uz legendu hrvatske glazbene scene Jimmyja Stanića koji će u Gastro Globusu izvesti neke od svojih najvećih uspješnica

"'Prolazi sve' jedna je od velikih uspješnica iz čak sedam desetljeća duge karijere Stjepana Jimmyja Stanića, no i nakon tolikih godina ta legenda hrvatske glazbene scene još uvijek pokazuje kako njegova zvijezda, i dalje, ima - isti sjaj", stoji u najavi.

U "91+ godini" objavio je album istoga imena "91+", a s članovima drugog zagrebačkog brenda - Zagrebačke filharmonije, u petak će stati na pozornicu kako bi "tko zna koji put pokazao kako izgleda pravi glazbeni show" na koncertu pod ravnanjem dirigenta i aranžera Josipa Cvitanovića.

"Lakoćom glazbene izvedbe, neponovljivom scenskom pojavom i urnebesnim dosjetkama na način stand-upa puno prije no što se stand-up uopće rodio, Jimmy je davno osvojio srca svih generacija publike. Pa, bilo da je riječ o klupskom nastupu u Močvari ili koncertu na velikoj sceni sa Zagrebačkom filharmonijom, ono što od njega sigurno možemo očekivati puno je pozitivnih vibracija, dobre glazbe i odlične zabave", ističu iz Filharmonije.

"Stoga, ako uopće postoji idealni off izvođač za Off ciklus Zagrebačke filharmonije, to sigurno mora biti on", poručuju.