'Hvala ti na svjetlu'

U 90. godini preminula pionirka intuitivnog samoizlječenja Louise Hay

30.08.2017 u 23:20

Bionic
Reading

Louise Hay, spisateljica i pionirka moderne revolucije samoizlječenja preminula je u srijedu u 90 godini. Prema objavi na njezinoj Facebook stranici Hay je preminula prirodnom smrću okružena obitelji i voljenima

Hay je najpoznatiji po svojoj knjizi 'Možete izliječiti svoj život', koji se prodao u više od 50 milijuna primjeraka u kojoj tvrdi da upornim radom i svakodnevnim višekratnim ponavljanjem pozitivnih afirmacija čovjek može privući željene ishode.

Hay je smatrala kako je stanje našeg duha odgovorno za nastanak tjelesnih oboljenja, kao i za sve negativnosti koje nam se događaju u životu.

Bila je kuma afirmacija i intuitivnog samoizlječenja, alternativnih metoda koje je i sama koristila u razdoblju kada je bolovala od karcinoma vrata maternice. Upravo to potaknulo ju je da piše, utirući put mnogima koji su se našli u sličnoj situaciji.

Gabby Bernstein, motivacijski govornik inspiriran Hayom, podijelio je post na Twitteru u znak sućuti - 'Hvala ti Louise na svjetlu', napisao je Bernstein aludirajući na njezin doprinos čovječanstvu. Autor Kris Carr također je izrazio žaljenje za Hay napisavši - 'Volimo te. Zbilja te volimo'.

Louise Hay u emisiji 'The Oprah Show' Autor: YouTube