NAGRADNJAČA

The Duke Ellington Orchestra u Lisinskom

03.10.2012 u 12:50

Bionic
Reading

Večer američkog jazza koja će se održati 4. listopada u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog bit će još čarobnija jer će se izuzetnim američkim glazbenicima The Duke Ellington Orchestra na sceni pridružiti izvrsni interprete Massimo i Lela Kaplowitz. Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 5x2 ulaznice!

The Duke Ellington Orchestra već desetljećima slavi bogatu i vrlo odvažnu karijeru majstora jazza, Edwarda Kennedyja Ellingtona poznatijeg po nadimku 'Duke'. Jedan od najpoznatijih jazz glazbenika vodio je svoj orkestar gotovo pola stoljeća – od 1923. sve do smrti 1974. Proslavio se pomalo ekstravagantnim poimanjem glazbe, a glazbenike s kojima je radio uspijevao je vrhunski uklopiti u jedan od najpoznatijih svjetskih orkestara.

Ulaznice su i dalje u prodaji na blagajni dvorane Lisinski te putem sustava ulaznice.hr po cijeni od 190, 240, 290 i 340 kuna. Ostala prodajna mjesta u Zagrebu su: Integral Zagreb, Profil Mozaik, Kompas Zagreb, TISAKmedia, a detaljan popis svih ovlaštenih potražite na web stranici www.ulaznice.hr

Koncert je prebačen na subotu, 6. listopada!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Ankica Penava Pejčinović
Tereza Svirač
Pavle Perković
Ognjen Kozolić
Ella Harari

Dobitnici ulaznice podižu na porti HoTo tornja, Savska cesta 32, uz predočenje osobne iskaznice.