NOVI SAD

Sergeju Trifunoviću pozlilo na sceni i završio na kardiologiji, no sve je dobro prošlo: Živ, zdrav, nenormalan

22.10.2018 u 09:44

Bionic
Reading

Nakon što mu je pozlilo tijekom predstave 'Voz' u Novom Sadu, glumac Sergej Trifunović je poslije intervencije hitne pomoći prebačen u Institut za kardiovaskularne bolesti u kojem se sada nalazi, javio je beogradski Blic u ponedjeljak ujutro, a tijekom dana glumac se oglasio i najavio novu izvedbu

Kako su ranije javili srpski mediji, glumcu je pozlilo samo nekoliko minuta nakon početka predstave 'Voz', a koja je trebala biti izvedena u Pozorištu mladih u Novom Sadu.

Sve je počelo uobičajeno - puna dvorana, glumci Sergej Trifunović i Voja Brajović na sceni, a onda, nakon pet minuta, odlaze jedan za drugim sa scene i dugo se ne vraćaju, piše Blic o okolnostima koje su prethodile prekidu predstave. Krenulo je komešanje, a potom je na scenu ponovo izašao Trifunović i izjavio da se ne osjeća dobro, da moli publiku za razumijevanje te da mora otkazati predstavu.

Neki u publici mislili su da je taj njegov istup dio kazališne predstave pa su čekali nastavak, no ubrzo ih je razuvjerio zvuk hitne pomoći.

Kasnije tijekom ponedjeljka putem Twittera javio se i Trifunović.

'Ljudi, sve je u redu. Samo mali zamor materijala: em vučem neku virozu danima, em ne stajem. Živ, zdrav, nenormalan. Publici u Novom Sadu se izvinjavam, eto nas za tri dana 25-og, da uživamo kako treba', napisao je.

  • +7
Sergej Trifunović Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL