SNIŽENJA DO 80 POSTO

Sajam dobre knjige i multimedije u Tvornici

17.03.2011 u 09:20

Bionic
Reading

U Tvornici Kulture u Zagrebu otvoren je Sajam dobre knjige i multimedije na kojemu će biti ponuđeno više od 2.000 različitih naslova te velik izbor CD-a i multimedije

Posjetitelji Sajma imat će prilike nabaviti svjetske i domaći hitove, dječje knjige, kuharice, priručnike, stručnu literaturu i drugo uz popuste do 80 posto, s polica Naklade Ljevak, Dvostruke Duga, Veble commercea, Škorpiona, Školske knjiga, Miša, Kletta Verlaga, Izvora, Staneka, 24sata te diskografa Dancing Bear, Dallas i Croatia Records.

U ponudi će se naći beletristički hitovi poput 'Kolibe' Wiliama P. Younga, 'Čuda u Poskokovoj Dragi' Ante Tomića, romana Miljenka Jergovića, svjetski bestseleri 'Angelologija' Danielle Trussoni i 'Vrijeme anđela' Anne Rice, publicistički hitovi poput knjiga 'Četverosatni radni tjedan' i 'Jebe mi se' te veliki izbor dječjih knjiga i slikovnica, knjiga iz područja beletristike, publicistike, duhovnosti, samopomoći, povijesnih romana, kao i stručne literature, od informatičkih priručnika do medicinskih udžbenika.

U ponudi će se naći i biografije velikih svjetskih glazbenih ikona poput Madonne Freddieja Mercuryja te biografije montipajtonovaca, U2-a i legendarnih Led Zeppelina. Za ljubitelje povijesne i političke publicistike, tu su hitovi poput 'McMafije' te biografije Napoleona i Mussolinija.

Osim sniženja posjetitelji će moći sudjelovati i u humanitarnoj akciji i donirati svoje stare knjige za SOS Dječje Selo Hrvatska, te za to bit nagrađeni.

Sajam traje do 20. ožujka.