GRUDA NIZ BRIJEG

Redatelj 'Elysiuma' radi na filmu 'Alien 5'

22.02.2015 u 16:49

Bionic
Reading

Nakon jedne ilustracije pokojnog Švicarca H. R. Gigera popraćene riječima 'uh, mislim da je ovo službeno moj sljedeći film' koju je redatelj Neil Blomkamp stavio na Instagram, internet je eksplodirao vijestima o sljedećem nastavku franšize o Alienu


Redatelj filmova 'Elysium' i 'Okrug 9', Neill Blomkamp putem svog Instagrama sramežljivo je najavio da će raditi sljedeći nastavak franšize 'Alien' – ne one u kojoj se ti vanzemaljci bore protiv rase predatora ni one u kojoj crna tekućina genetski mijenja ljude, već 'Aliena 5'.

Um... So I think it's officially my next film. #alien

A photo posted by Brownsnout (@neillblomkamp) on


Zadnji 'Alien' snimljen je 1997. pa je šteta da se taj zvao 'Uskrsnuće'. Bez obzira na 18 godina od zadnjeg filma, glumica Sigourney Weaver je zainteresirana za svoju legendarnu ulogu Ellen Ripley, a ako je suditi po ilustracijama, nije nemoguće da će se u sljedećem filmu ponovo pojaviti i Michael Biehn u ulozi Dwaynea Hicksa.

Trenutno još ne postoji ni scenarij za film, no zainteresiranih glumaca ne manjka. Među njima je i komičar Louis C. K. koji priželjkuje ulogu u kojoj će poginuti na neki užasan način.

Ono što je potpuno jasno je kako ovaj film neće biti zamjena za nastavak Scottova 'Prometeja' iz 2012. Riddley Scott počet će sa snimanjem tijekom 2015, a u kina će ga pustiti početkom 2016.