NAZOVITE ZA RECITACIJU

Predstavljanje zbirke pjesama putem telefona

11.07.2011 u 15:02

Bionic
Reading

Pjesnikinja Heather Christie dosjetila se neobičnom rješenju kojim planira povećati popularnost svojih djela. Potencijalnim kupcima knjiga nudi čitanje 'jedan na jedan' putem telefona

Američka pjesnikinja Heather Christie dosjetila se neobičnoj metodi promocije svoje druge zbirke pjesama 'The Trees The Trees'. U sklopu kampanje svim zainteresiranima nudi jedinstvenu mogućnost slušanja recitacija putem telefona. Svakoga dana do 15. srpnja, u zakazano vrijeme, svi zainteresirani imat će prilike nazvati pjesnikinju na telefon i slušati recitaciju pjesme.

'U samoj knjizi često se provlače motivi telefonskih poziva, telefona i poziva', kazala je pjesnikinja objasnivši da je to jedan od razloga za neobičnu promociju. Kao nadahnuće poslužilo joj je i vlastito djetinjstvo. Naime, njen otac je radio kao pomorac, te su Christie i sestra često snimale poruke na kazete i slale mu ih za vrijeme putovanja.

'Mislila sam da bi bilo interesantno izravno čitati pjesme drugoj osobi i na taj način stvoriti istovremeno intimu i distancu koju pruža telefon', kazala je.

Dosad je primila više od 60 poziva od ljudi iz raznih dijelova SAD-a.