KNJIGA DOSTUPNA SVIMA

Posljednji Larsson u džepnom izdanju

02.12.2011 u 10:14

Bionic
Reading

Novo 19. kolo biblioteke Knjiga dostupna svima (KDS) izdavačke kuće Znanje donosi šest novih naslova, među kojima prvi naslov iz ciklusa o Juliju Cezaru 'Vrata Rima' Conna Igguldena i zaključni roman trilogije Millenium 'Kule u zraku' Stiega Larrsona

Novo kolo biblioteke Knjiga dostupna svima posebno će razveseliti ljubitelje povijesnih pustolovina i romansi.

Roman 'Vrata Rima' britanskog autora Conna Igguldena prvi je iz ciklusa od četiri dosad objavljena romana o Juliju Cezaru. Roman prati mladog Cezara od ranog djetinjstva do prvih vojnih uspjeha.

U prosincu će bitI objavljen i roman 'Šapat Orijenta' Britanke Sare Sheridan, autorice popularne 'Tajne pustinje', te triler 'Na rubu ludila' Kanađanke Joy Fielding o ženi koja se iznenada našla na ulicama Bostona u krvlju umrljanoj haljini i s deset tisuća dolara u džepu, a da ne zna ni tko je ni kako se zove.

Roman 'Grijesi obitelji Borgia' Britanke Sare Bower povijesna je romansa u stilu Philippea Gregoryja o suparništvu obitelji Borgia i Ferrara, a govori o razdoblju koje je popularizirao televizijski hit, serija 'Borgije' Neila Jordana s Jeremy Ironsom u jednoj od glavnih uloga.

'Zimski vrt' američke spisateljice Kristin Hannah, autorice dvadesetak romana, redom s popisa bestselera New York Timesa, dirljiva je obiteljsko-povijesna drama u kojoj dvije sestre otkrivaju tajnu majčine prošlosti, što će im zauvijek promijeniti živote. Naposljetku, tu su i 'Kule u zraku' švedskog autora Stiega Larssona, završni roman popularne trilogije Millenium.

Novih šest naslova dostupno je već od 19,90 kuna. Knjiga dostupna svima na kraju svoje druge kalendarske godine dosegla je brojku od 105 objavljenih naslova.