'UMJETNOST NA ULICE'

Posljednja izložba u CIC-u

19.11.2008 u 16:00

Bionic
Reading

Izložba fotografija nazvana 'Umjetnost na ulice 2008' postavljena je u Cirkuskom informacijskom centru u Preradovićevoj 34

Fotografije prate istoimeni listopadski projekt Male performerske scene u kojemsu se na Cvjetnom trgu u 11 dana predstavili autori 33 predstave, performansaili drukčije kategoriziranih izvedbenih programa. Fotografije su nastale usklopu radionice koju je vodio francuski fotografski nomad Jean-PierreEstournet, te ih, uz njega, potpisuje i troje polaznika: Nassib El Khoury(Libija), Jasna Ozimec i Ivan Đurkin (Hrvatska).

Izložbaostaje otvorena do 28. studenoga, kad se i službeno zatvara prostor Cirkuskoginformacijskog centra u Preradovićevoj 34. U Cirkuskom informacijskom centru uprvih je 20 mjeseci njegova postojanja organizirano devet izložbi, 133 uličnepredstave, dva Festivala novog cirkusa, jedna Plesna štafeta te devetradioničkih programa, a čitaonicu i medijateku koristili su domaći i straniprogramatori i šira javnost. Udruga Mala performerska scena nastavit će svojaktivni rad na produkciji i promociji cirkusa i street arta i u budućnosti.