SALON MLADIH ČASTI

Posjetitelji izložbe dobivaju popust na karte za vlak

11.09.2012 u 12:07

Bionic
Reading

Svi putnici i namjernici koji prilikom dolaska vlakom u glavni grad imaju želju posjetiti i ovogodišnji Salon, koji se od 4. do 23. rujna održava u Domu HDLU na Trgu žrtava fašizma, uživaju i posebnu pogodnost – da svoju prijevoznu kartu kupe uz 40 posto popusta na redovitu cijenu za 1. i 2. razred svih vrsta redovitih vlakova

Za sve one koji su željeli posjetiti Zagreb iz kojih god pobuda, 31. Salon mladih u suradnji sa Hrvatskim željeznicama pripremio je posebnu povlasticu.

Činjenici da je posjet Salonu itekako valjan razlog za izlet vlakom govori i podatak da je izložbu u prvih pet dana od otvaranja pogledalo čak 1.500 posjetitelja, a želja je organizatora da izabrana djela dvadesetorice prominentnih mladih hrvatskih umjetnika pristignu pogledati zainteresirani iz cijele Hrvatske, ali i susjedne nam Slovenije, za koje vrijedi ovaj popust.

Povlastica se može koristiti do 24. rujna i to isključivo za kupnju povratnih prijevoznih isprava iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do zagrebačkog Glavnog kolodvora. Osnovu povlastice predstavlja povratna prijevozna karta čija je poleđina ovjerena žigom organizatora. Povlastica se ne odnosi na udaljenosti manje od 25 kilometara.

U sklopu 31. Salona mladih se, osim izložbe, održavaju raznovrsni i interaktivni programi, poput predavanja, radionica, filmskih projekcija te suradnji.

Budući da je djelovanje Muzeja ulične umjetnosti u duhu Salona mladih, pozivaju se svi putnici posjetitelji Salona da nikako ne propuste pogledati treće i najveće izdanje ovog projekta. U suradnji s HDLU-om, MUU je organizirao postavljanje spektakularne drvene instalacije na stupovlje Džamije, rad britanskog umjetničkog kolektiva ROBOTS