NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam knjigu 'Knjiga sutrašnjice' - dobitnici

02.09.2011 u 11:14

Bionic
Reading

Od autorice senzacionalnog bestselera 'P. S. volim te', Cecelie Ahern, dolazi nam novi nezaboravan hit, 'Knjiga sutrašnjice'. A Profil Megastore i tportal.hr svojim čitateljima poklanjaju tri primjerka ove izvrsne knjige!

U Cecelijinim knjigama svakodnevno postaje – čarobno.

Tamara Goodwin uvijek bi dobila sve što zaželi. Rođena je u bogatoj obitelji i odrasla u vili s privatnom plažom, ormarom prepunim dizajnerske odjeće i vlastitom luksuznom kupaonicom. Oduvijek je živjela ovdje i sada, ne razmišljajući o tome što donosi sutra. Tamara je iznenada izgubila oca, što će njezinoj majci i njoj zauvijek promijeniti život. Zbog nagomilanih dugova morale su rasprodati sve i preseliti se na selo.

Jednoga dana Tamarinu će radoznalost privući putujuća knjižnica u prolasku posjedom Kilsaney. Treba joj nešto da je zabavi. Oči su joj se zaustavile na tajanstvenoj, golemoj knjizi kožnata uveza, zaključanoj zlatnom kopčom s lokotom. Ono što će otkriti na njezinim stranicama oduzet će joj dah i protresti temelje njezina svijeta…

Čudesna je ovo priča o tome kako sutrašnjica može utjecati na ono što se događa danas, no prije svega, kao i u ostalim Cecelijinim romanima, riječ je o neizmjernoj, čarobnoj ljubavi koja pokreće svjetove, razmješta vrijeme i uvijek, baš uvijek, pronalazi svoj put. Kraljica suvremenih bajki još jednom pogađa!

Knjigu su osvojile:

Ivana Ščetarić
Barbara Bunjevčević
Ivana Latinović

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.