SPEKTAKULARNI SPECTRE

Pogledajte prve scene novog Jamesa Bonda

12.02.2015 u 18:08

Bionic
Reading

Producenti najnovijeg filma o slavnom agentu Jamesu Bondu pustili su prvu snimku o snimanju u kojoj se vidi što rade u planinama u Austriji

Dvadesetčetvrta misija agenta 007 trenutno se snima u Austriji, a Daniel Craig kao James Bond još će se jednom sukobiti s mnogim opasnostima i negativcima. Producenti najavljuju puno nezaboravne akcije i tvrde da će opravdati sva očekivanja publike.

Jedan od producenata kaže kako će najnovija avantura Jamesa Bonda biti spektakularna, a Austrija je jedna od lokacija koja ima sve što je potrebno da bi u tome i uspjeli. Uz Veliku Britaniju i Austriju, poznato je da će se film snimati u Meksiku, Italiji i Maroku.

Uz Daniela Craiga, koji po četvrti puta oblači odijelo najpoznatijeg tajnog agenta, članovi glavne glumačke postave su dvostruki dobitnik prestižne nagrade Oscar Christoph Waltz (Nemilosrdni gadovi, Odbjegli Django), talijanska glumica Monica Bellucci (Matrix Reloaded, Malena), francuska glumica Lea Seydoux (Adelin život), britanski glumac Andrew Scott (vjerojatno najpoznatiji po ulozi negativca Jima Moriartyja u popularnoj televizijskoj seriji Sherlock) i američki glumac David Bautista (Čuvari galaksije). Njima će se pridružiti Rory Kinnear, Ben Whishaw, Naomie Harris i Ralph Fiennes te će reprizirati svoje uloge iz prethodnog nastavka 'Skyfall'.