HISTRIA FESTIVAL

Otkazan koncert Josea Cure

03.07.2009 u 13:36

Bionic
Reading

Otkazan je koncert Josea Cure, kojim je u nedjelju trebao biti svečano otvoren Histria festival, pa je svečanost otvorenja ovogodišnjeg 10. jubilarnog Festivala odgođena i održat će se u srijedu, 8. srpnja, priopćio je novinarima direktor 'Histria festivala' Arian Shehu

Odluka o otkazivanju koncerta tenora Josea Cure, kojeg je trebao pratiti Simfonijski orkestar Hrvatske radiotelevizije, donesena je zbog problema s terminima za dostavljanje programa i materijala za pripremu izvedbe programa te zbog tehničkih priprema, navodi se u priopćenju.

'Histria Festival će pokušati dogovoriti naknadni termin, a sve ulaznice koje su kupljene za navedeni koncert mogu se vratiti na mjestima gdje su i kupljene te će kupcima biti vraćen novac,' navodi se u priopćenju za javnost 'Histria festivala'.

Ovogodišnji 'Histria festival', osim brojnih koncerata donosi i dvije baletne predstave koje će u pulskoj areni izvesti ruski balet Imperial Russian Ballet- 'Labuđe jezero' 5. kolovoza i 'Carmen i Bolero' 13. kolovoza.