1. do 3. rujna

Odabrani su filmovi 9. Star Film Festa: predstavit će se 33 najbolja uratka od ukupno pristiglih 3465 filmova iz cijelog svijeta

20.06.2022 u 09:25

Bionic
Reading

Ovogodišnji Star Film Fest pod rednim brojem ‘devet’ održava se od 1. do 3. rujna 2022. godine, a stručne selektorice Anja Kavić i Martina Mladenović odabrale su filmove natjecateljskog programa nadolazećeg devetog izdanja festivala

U rujnu ove godine, publici i žiriju će biti predstavljena 33 najbolja filma od ukupno pristiglih 3465 filmova iz cijelog svijeta. Broj i raznolikost prijava ove godine je posebno oduševio organizatore, javljaju nam, a selektorica Anja Kavić kaže da nas na filmskom platnu ove godine očekuje puno smijeha, suza ali i zvjezdane prašine.

Organizatori Star Film Festa i ove godine s nestrpljenjem očekuju upriličiti još jedan festival na svjetskoj razini, a detaljan program za 9. izdanje Star Film Festa bit će uskoro dostupan. Prikazat će se filmovi iz Južne Koreje, Tajvana, Egipta, Japana, Kine, Turske, Španjolske, Sjedinjenih Američkih Država, Francuske, BiH, Srbije i Hrvatske, a filmske projekcije bit će popraćene dobrim glazbenim programom i edukativnim radionicama.

Kada dođe kraj ljeta, nakon sunca, mora i soli, rezervirajte termine za Sisak i kratke filmove na devetom izdanju Star Film Festa, poručuju organizatori festivala a mi u nastavku donosimo odabrane filmove: