doznajte sve o slavnom čarobnjaku

Noć knjige s Harryjem Potterom u zagrebačkoj knjižari Arkadija

21.04.2022 u 16:43

Bionic
Reading

Mnogobrojnim aktivnostima koje promiču čitanje u Noći knjige pridružuje se Školska knjiga koja u subotu, 23. travnja, u zagrebačkoj knjižari Arkadija na Trgu bana Josipa Jelačića 14 organizira cjelodnevno druženje s malim i velikim zaljubljenicima u pisanu riječ

U programu pod nazivom Poslušaj i osvoji priču (10 – 14 sati) djeca će uživati u čitanju najljepših priča u izdanju Školske knjige te sudjelovati u izvlačenju nagrada. Poslijepodne slijedi Svijet Harryja Pottera (17 – 18 sati) u kojem će obožavatelji slavnoga čarobnjaka saznati sve o novim knjigama, slikovnicama i zabavnim Legovim knjižicama te dobiti mogućnost da osvoje nagradu prema izboru, javlja nam organizator.

U završnom dijelu Noći knjige održat će se Lumen Book Club (18.30 – 20.30 sati) u kojem se posjetitelji mogu pridružiti urednici Miroslavi Vučić i njezinim gostima u opuštenom razgovoru o najpopularnijim autorima i knjigama u izdanju Lumena te osvojiti Lumenovu knjigu prema izboru. Noć knjige ne završava u subotu bogatim programom u Arkadiji; obilježava se tjedan dana (do 30. travnja) u svim knjižarama i webshopu Školske knjige uz prigodan popust od 20 posto na kupnju naslova u izdanju Školske knjige i Lumena.

Lumen Book Club Izvor: Promo fotografije / Autor: n.n.