PREMIJERA U EXITU

Nataša Janjić i Ivan Glowatzky o ljubavi, seksu, boli i strahovima

16.03.2011 u 12:07

Bionic
Reading

Nataša Janjić kao odvjetnica Helena specijalizirana za razvode i Ivan Glowatzky koji igra sitnog kriminalca Robija nastupit će u ljetnoj premijeri predstave Teatra Exit 'Od Trnja do Zvijezde', priči o jednom izgubljenom vikendu punom ljubavi, seksa, boli i strahova koji se odvija na potezu između dvaju zagrebačkih kvartova

Premijera predstave 'Preko Trnja do Zvijezde' redatelja Tomislava Pavkovića bit će 16. srpnja na otvorenom u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt, u sklopu prvih Ljetnih noći Teatra Exit.

Riječ je o predstavi s pjevanjem, nastaloj prema tekstu Davida Greiga i Gordona McIntyrea. Nataša Janjić i njezin kazališni partner Ivan Glowatzky s gitarama u ruci pričaju i pjevaju priču svog života.

Upoznavši se u jednom baru, nakon nekoliko boca vina i burne noći, pred njima se otvara pitanje daljnjeg smjera u životu.

Tridesetpetogodišnjaci koji se nađu na životnoj prekretnici, pred odlukama kamo dalje, Helena i Robi muče se s pitanjem imaju li hrabrosti vratiti se svojim snovima ili od njih konačno odustati.

Odgovor na to pitanje donosi predstava, a što o velikim životnim odlukama i prekretnicama imaju za reći protagonisti Exitove ljetne premijere, pogledajte u videu tportala.