PREMIJERA APLAUZ TEATRA

Mjuzikl 'Orašar' - prvi put u Hrvatskoj

25.11.2014 u 10:48

Bionic
Reading

Mjuzikl 'Orašar' pripremljen prema motivima istoimenog baleta, zaživio je u produkciji zagrebačkog Aplauz Teatra. Tekst predstave potpisuju Marko Juraga, ujedno i redatelj, i Lana Blaće, glumica i autorica pjesama

Veliki ansambl od tridesetak izvođača, među kojima su Lana Blaće, Slavko Juraga, Matko Knešaurek, Romano Nikolić, Jasna Jozić, Goran Malus i Ivan Đuričić, izvodi mjuzikl 'Orašar'.

Koreografiju mjuzikla potpisuje Dejan Jakovljević, premijera će se održati u Produkciji kulture Aplauz (bivše kino Mosor), Zvonimirova 67, 30. studenog u 18 sati, a sve termine prikazivanja možete pronaći na službenim stranicama kazališta

'Već godinama Aplauz Teatar vode Lana Blaće i Marko Juraga, kao umjetnički voditelji. Lana je talentirana pjevačica koja se tijekom godina dokazala i kao izuzetna glumica, što dokazuju i mnoge odlične kritike i nominacija za ulogu Elizabeth u Djevojčici sa žigicama. Marko Juraga je kazališni redatelj koji je svoj put vrlo rano počeo usmjeravati prema glazbeno-scenskim djelima.

No najveća čarolija dolazi kad rade zajedno; zajedno potpisuju više projekata, a kruna dosadašnjeg rada su tekst, stihovi i glazba za mjuzikl Orašar', stoji u najavi mjuzikla.