U SRIDU S...

Mima Simić i Mile Kekin pretresaju aktualije

04.10.2013 u 16:50

Bionic
Reading

Knjižarsko-galerijski centar v|b|z Fadil Hadžić predstavlja novi ciklus tribina pod nazivom 'Mima Simić: U sridu s… Milom Kekinom & Booboo Tannenbaum'

Mima Simić, filmska kritičarka i spisateljica, na svojim će mjesečnim tribinama ugošćavati zanimljive goste iz hrvatskog kulturnog i javnog života i gađati u srce pop kulturalnih fenomena, gorućih pitanja i trendova spodručja filma, glazbe, književnosti i njihovih hibridnih manifestacija.

U srijedu, 9. listopada, u 19 sati led će probiti Mile Kekin, legendarni frontmen Hladnog piva koje ove godine slavi 25. rođendan i Booboo Tannenbaum, dizajnerica međunarodnoga glasa i sluha.

Mile Kekin, panker, roker, pjesnik, džoger, profesor i grafička dizajnerica i ilustratorica Booboo Tannenbaum neopterećeno pretresaju revolucionarne potencijale popularne kulture nekoć i danas, oblike i dosege društvenog angažmana kroz nju te iskreno progovaraju o djeci, psima i dijetama (Mile).

Iz svojeg kuta kulturnog ringa zbore o mogućnostima intervencije u (tuđe) stvarnosti, proizvodnje (mikro)promjena; o prilagodbama svijetu i pokušajima da se svijet prilagodi sebi. Sve uz pjesmu, ciku i razdragani lavež pasa.

Tribina 'Mima Simić: U sridu s…' otvorena je za sve zainteresirane.