IDEMO UŽIVO

Mešin i Bitorajac svoju prvu zajedničku predstavu predstavljaju u Poreču

03.10.2018 u 12:11

Bionic
Reading

Komični dvojac Igor Mešin i Rene Bitorajac 12. listopada u Poreču izvode predstavu 'Idemo uživo' kojom će se prvi put zajedno naći na kazališnim daskama te tako okruniti svoju višegodišnju suradnju

Igrali su zajedno u epizodama serija 'Naša mala klinika', 'Bitange i princeze' i 'Odmori se zaslužio si', potom u filmovima 'Rusko meso', 'Nebo sateliti', 'Tri muškarca Melite Žganjer' i 'General'), a zajedno su vodili i pet sezona Super talenta te pet sezona showa Tvoje lice zvuči poznato. Na kazališnim daskama, međutim, zajedno nikad nisu igrali. Dosad.

Predstava 'Idemo uživo' njihovo je prvo zajedničko pojavljivanje na kazališnim daskama, a u njoj su pripremili svega pomalo: i televizije i filma i kazališta i glume i režije i vođenja. Kako zaraditi kao pljeskač, kako je bilo biti voditelj nekada, koja publika nema sreće, kako upisati Akademiju i zašto, kako se kradu sekunde na televiziji i jeste li spremni pred publikom poginuti za dobru zezanciju samo su neke od stvari koje otkrivaju.

Svečana premijera predstave bila je u svibnju u Zagrebu u kazalištu Luda kuća, koje je ove godine otvorilo svoja vrata, a 12. listopada Mešin i Bitorajac 'Idemo uživo' će izvesti u Poreču, u dvorani Žatika u 19 sati.