ŽUTO LUDILO

'Malci' imaju najbolje hrvatsko otvaranje animacije ikad

13.07.2015 u 22:36

Bionic
Reading

Nakon iznimnog uspjeha animiranog filma 'Kako je Gru ukrao mjesec' i njegova nastavka, gledatelji su pokazali da žele još te su ovog vikenda poharali domaća kina kako bi pogledali novu priču o Malcima, Gruovim odanim pomoćnicima

Obiteljski filmski naslov koji je žutom epidemijom zaludio cijeli svijet i postao svjetska senzacija i prije dolaska u kina, nakon prvog vikenda prikazivanja ostvario je najbolje otvaranje animacije svih vremena u Hrvatskoj s 59.374 gledatelja i zaradom od 1.937.061,14 kuna. Ovo je ujedno i drugo najbolje otvaranje studija Universal svih vremena u Hrvatskoj, kao i drugo najbolje otvaranje u 2015., nakon filma 'Pedeset nijansi sive' koji je rekord oborilo sa 66.545 gledatelja.

Priča koju nam predstavljaju Illumination Entertainment i Universal Pictures počinje na samom početku vremena. Kao jednostanični organizmi koji su s vremenom evoluirali, Malci su oduvijek služili najgore gospodare. Budući da su im gospodari stalno nestajali, od T. rexa do Napoleona - našli su se u nevolji, jer nisu imali kome služiti te su pali u depresiju i stoga je jedan od njih po imenu Kevin skovao plan. On i buntovni tinejdžer Stuart te simpatični Bob krenut će u svijet u potrazi za novim zlim gospodarom. Put će ih dovesti do potencijalne nove gospodarice po imenu Scarlet Overkill (Sandra Bullock), a na putu od Antarktika do New Yorka i Londona suočit će se s brojnim izazovima i najvećim izazovom dosad: spašavanjem Malaca od istrebljenja.

Film 'Malci' prikazuje se u hrvatskim kinima od 2. srpnja.

Malci (Minions)