16. I 17. VELJAČE

Ličke i pariške priče Damira Karakaša na zagrebačkom Spikiginu

16.02.2018 u 10:13

Bionic
Reading

Osim što će publici ispričati cijeli niz ličkih i pariških priča, pisac Damir Karakaš će 16. i 17. veljače na Spikiginovim večerima pripovijedanja u zagrebačkom Norris Cafeu predstaviti i druge svoje talente, obećavaju organizatori

'Damir Karakaš, pisac i čovjek od mnogih drugih talenata, autor koji je za roman 'Sjećanje šume' dobio Nagrade Fric i Kočićevo pero, a koji se upravo materijalizirao na sceni Gavelle, predstavit će svoje druge talente, u prvom redu pripovjedački, kazujući priče u dva bloka: Ličke priče & Pariške priče', najavljuje Kruno Lokotar Spikiginovo izdanje s Karakašem.

  • +8
Predstava Sjećanje šume Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Pisac će, dodaje, 'zasvirati na harmonici svoj lički punk, nacrtati koju karikaturu nekoga od prisutnih i pričati do dugo u noć' i to u dva termina, 16. i 17. veljače u 20 sati u zagrebačkom Norris Caffeu.

Nakon što je devet dugih godina uređivao program na prvom, za sada jedinom i megauspješnom Festivalu pripovijedanja priča, splitskom Pričiginu, Kruno Lokotar 2015. je pokrenuo i Spikigin - ciklus pripovijedanja priča (storytellinga) u Zagrebu.