ZA LJUBITELJE ČITANJA

Kvartovska razmjena knjiga na Pešči

05.06.2012 u 12:22

Bionic
Reading

U sklopu ovogodišnjih petih Dana Pešče održava se zanimljiva akcija - Kvartovska razmjena knjiga u sklopu koje svi zainteresirani imaju prilike ostaviti knjige koje više ne žele i zamijeniti ih za željena djela

Ako na vašim policama stoje knjige koje ste pročitali i sada samo skupljaju prašinu ili pak u domu gomilate djela za koja ne gajite interes, u sklopu Kvartovske razmjene knjiga imate priliku zamijeniti neželjena za nova djela.

Osim razmjene knjiga, Kulturni centar Peščenica i Muzej kvarta Peščenica organiziraju i akciju prikupljanja starih fotografija kvartova te razglednica, isječaka iz novina i memorabilije vezane za Pešču i Žitnjak.

Akcija traje od 11. do 16 lipnja, a knjige za razmjenu mogu se donirati već danas pa sve do kraja akcije, svakog radnog dana od 8 do 22 sata na porti Kulturnog centra Peščenica uz naznaku - za razmjenu.

U sklopu Dana Pešče publika će moći vidjeti brojne sportske, kulturne i zabavne sadržaje raznih udruga, društava, učenika osnovnih i srednjih škola.

U sklopu akcije 'Volim Pešču' pročelje kulturnog centra bit će oslikano grafitima, a završni dio manifestacije, Pešča party, održat će se u subotu, 16. lipnja uz kazališnu predstavu 'Glumice i to' nakon koje slijedi koncert fada Jelene Radan i za kraj večeri party s DJ-om Mariom Kovačem